30 Eylül 2011 Cuma

Peugeot 4008


Citroën'in ardından kardeş firma da yeni kompakt SUV modelini tanıttı. Mitsubishi ASX temelli 4008 hem iki hem de dört tekerlekten çekişli olarak sunulacak.

Citroën logolu kardeşinden daha derli toplu bir tasarıma sahip olan 4008'de yeni Peugeot modellerinin sahip olacağı ön panjur ve motor kaputu tasarımı kullanılmış. LED teknolojisi kullanan gündüz farları ve stopları oldukça şık görünen aracın arkası yuvarlak hatlarıyla dikkat çekiyor.

4.34 metre boya, 1.80 metre ene ve 1.63 metre yüksekliğe sahip olan aracın dört tekerlekten çekişli modeli önden çekişli olarak da kullanılabilirken istenildiğinde aynı araç sürekli dört tekerlekten çekişli olarak da hizmet verebiliyor.

İkisi benzinli, ikisi de turbo Diesel toplam dört motor seçeneğiyle satışa sunulan 4008'in bu üniteleri aynı şekilde Citroën C4 Aircross'ta da kullanılmakta.

4 yorum:

  1. önü çok hoş, arkası fena değil. tiguan'den 5 bin ucuz olursa iş yapar.

    YanıtlaSil
  2. ama tiguan'ın verdiği kaliteyi veremez. bunun dışında citroen'in ürettiği kardeş modeli ben daha çok beğendim, c4 aircross. tabi zevkler renkler falan da filan da..

    YanıtlaSil
  3. Tiguan'a karşı en büyük avantajı küçük Diesel motor seçenekleri olacak. 1.8 litrenin vergisi aynı olsa da 1.6 litre hacimli olanı büyük fiyat avantajı getirecek Peugeot ve Citroen'e.

    YanıtlaSil
  4. Dizel fiyatı Tiguan White/Night ile hemen hemen aynı olur sanırım. Beyaz renk, cam tavan ve güzel bir konsolle çok iş yapar. Güzel bir alternatif olacak.

    YanıtlaSil