19 Eylül 2011 Pazartesi

HAMANN Porsche Panamera


HAMANN'ın Porsche Panamera için hazırladığı gövde kitlerine bir yenisi eklendi. Oldukça dikkat çeken parçalara sahip olan kitte iç mekan için de değişiklikler düşünülmüş.

Genişliği 60 mm artırılan aracın yenilenen ön tamponunda daha büyük hava girişleri ve yeni LED aydınlatma grubu bulunurken kaput üzerinde de ek havalandırma delikleri açılmış. Yan eteklerle birlikte genişleyen çamurluklar üzerinde de ek yarıklar bulunurken jant çapları 22 inç olarak belirlenmiş. Merkezi egzoz çıkışlarıyla birlikte tamamen yeniden şekillendirilen arka tampon haricinde bagaj kapağı üzerine sabit bir spoiler yerleştiren HAMANN modifiye ettiği süspansiyon sistemini 30 mm alçaltmış.

İç mekan için değişik renklerde deri ve Alcantara döşeme sunan firma konsollar için piyano siyahı veya karbon fiber kaplamalar da hazırlamış. Motor için de modifikasyon kiti üreten HAMANN, giriş kitleriyle 4.8 litre hacimli ünitenin gücünü 80 beygir, torkunuysa 120 Nm artırabiliyor.

3 yorum:

  1. hamann genelde elini attıgı arabayı mahveder, gösteriş meraklısı budalalara uygun bi araç haline getirir ama bunda kendilerini az da olsa durdurabilmişler. fena olmamış gibi.

    YanıtlaSil
  2. Benim zevkime göre biraz abartılı ama çoğu benzerinden daha iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. evet, dedim ya 'biraz da olsa' durdurabilmişler :) yine abartı var ama diğer hamann araçlarıyla kıyaslayınca fena değil gibi.

    YanıtlaSil