29 Eylül 2011 Perşembe

G-POWER M3 Tornado RS


Daha önce tanıttığı SKII "Sporty Drive" ve Tornado CS versiyonlarıyla BMW M3'ün maksimum gücünü 600 beygir seviyesine yükselten G-POWER gözünü daha da yukarılara dikti.

Dışarıdan bakıldığında, kaputu altında sakladığı güce oranla sade bir görünüm sunan otomobilin ön tamponu altına büyük bir splitter eklenirken yenilenen kaputu üzerinde ek hava yarıkları ve kompresör beslemeye yer açılmış. 20 inç çaplı jantlarla donatılan aracın bagaj kapağı üzerine birisi sabit diğeri ayarlanabilen iki spoiler eklenmiş. Egzoz sistemi de yenilenen otomobilin yan ayna muhafazaları ve tavanı karbon fiberden üretilmiş.

İç mekanında yarış koltukları ve takla kafesiyle dikkat çeken Tornado RS'in arka koltukları iptal edilirken yaşam alanı için deri veya Alcantara döşeme opsiyonu sunuluyor.

4 litre hacimli v8 motoruna SKIII "Sporty Drive" isimli kompresör kiti uygulanan araç 720 beygir güç, 700 Nm tork üretebilir hale gelmiş. 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabilen aracın 200 km/s sürate ulaşabilmesi içinse 9.5 saniye yeterli oluyor.

Maksimum süratinin 330 km/s üzerinde olduğu belirtilen aracın kompresör kiti 35.000 Euro karşılığında sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder