19 Ağustos 2011 Cuma

Infiniti JX


Japon üretici Infiniti, uzun süredir yakın çekim fotoğraflarını paylaştığı SUV modeli JX'i sonunda tanıttı. Son dönem Infiniti konseptlerinden izler taşıyan araç 7 kişilik oturma kapasitesiyle çocuklu ailelere hitap ediyor.

Yuvarlak hatlarıyla uyumlu dalgalanmalara sahip çizgileri hem güncel Infiniti modelleri hem de konseptlerde kendisini gösterirken iç mekanda da yabancılık çekilmiyor. 3 koltuk sırasına sahip olan aracın ön konsolunda da yuvarlak hatlar kullanılırken kumanda yerleşimleri de markanın diğer modellerinden tanıdık.

Donanımında çift sunroof, cep telefonuna bağlanıp gidilecek kişinin bilgilerini alabilen navigasyon sistemi ve 14 hoparlörlü Bose müzik sistemi bulunan aracın güvenlik donanımında şeritte kalma asistanı ve heads up display yanında hem ön hem de arka algılayıcılara sahip kaza önleme sistemi bulunuyor.

Motorunun detayları henüz açıklanmayan JX'in bir v6 üniteye sahip olacağı belirtilirken bu ünitenin sürekli değişken oranlı bir otomatik şanzımanla eşleştirileceği açıklandı. Büyük SUV modelinin hem iki hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlarının üretileceği de gelen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder