13 Ağustos 2011 Cumartesi

Classic Recreations Mustang G.T.350CR


Mustang'in efsane olmasında büyük rolü olan klasik fastback kasa geri dönüyor. Classic Recreations tarafından hayata döndürülen 65 veya 66 model Mustang kasasına sahip araçlar klasik görünümü modern performansla birleştirebiliyor.

Görünümleri itibariyle insanı 45 yıl önceye götürebilen araçların renk seçenekleri, beyaz-mavi, siyah-altın, kırmızı-beyaz ve mavi-beyaz olarak belirtilse de ek ücret karşılığında özel renkler seçmek de mümkün. Seçeneklerden de anlaşılabileceği gibi üzerindeki şeritler standart olarak sunulan araçta 17 inç çaplı jantlar fabrika çıkışı gelse de opsiyon listesinde 18 inç çaplı modeller de bulunuyor.

İç mekanında da uzun zaman öncesinin izlerini taşıyan araçta alüminyum direksiyon simidi, eski model klima kontrolleri, özel paspaslar ve 160 mil/s'te sınırlanmış bir hız göstergesi bulunurken 200 mil/s gösterge, deri döşeme ve sağdan direksiyon opsiyon olarak sunulmakta. Ön yüzü sökülebilen Pioneer marka ses sistemi ek ücretle GPS, subwoofer ve DVD oynatıcı gibi ekstralara sahip olabilirken 5 noktadan bağlı emniyet kemerleri standart donanımda bulunuyor.

4 pistonlu kaliperlere sahip fren ve yeni nesil süspansiyon sistemi standart donanımda bulunurken 6 pistonlu kaliperler ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi opsiyonel donanım olarak alınabiliyor.

Gelelim kaputun altına. 7 litre hacimli v8 motoru 545 beygir güç üretebilen araç, hafiflik sağlayan alüminyum blok opsiyonunu 4.000 Dolar karşılığında sunarken gücü 645 beygirin üzerine çıkarabilen kompresör besleme 4.500 Dolar'a alınabiliyor. Daha da fazla güç isteyen müşteriler 745 beygir güç elde etmek için 1.000 Dolar değerindeki intercooler'ı tercih edebilirken 1.000 beygirin üzerinde güç sunan çift turbo besleme 9.000 Dolar değerinde.

2 yorum:

  1. 65 veya 66 model Mustang kasasına sahip araçlar klasig görünümü

    klasig ???

    YanıtlaSil
  2. Ağız değiştirmişim istemeden :)

    YanıtlaSil