22 Ağustos 2011 Pazartesi

BMW X5 ve X6 Exclusive Edition


BMW'nin Exclusive donanım seviyesi değişik serilere yayılmaya devam ediyor. Aracın dış görünüşünü çok etkilemeyen bu paketin asıl avantajı iç mekanda ortaya çıkıyor.

Hem X5 hem de X6'da yeni gövde renkleri sunmaya başlayan BMW, bu araçlarda özel tasarımlı 20 inç çaplı jantlar da kullanmış. İç mekanda özel deri döşeme, siyah renkli tavan döşemesi, özel paspaslar, sportif tasarımlı, elektrik ayarlı ve ısıtmalı koltuklar, koyu renkli ahşap kaplamalar, metal kapı eşikleri ve bu eşikler üzerinde BMW Edition yazıları standart olarak sunulmakta.

BMW'nin X5 ve X6 için sunduğu yenilikler bunlarla kalmıyor. Her iki aracın da Individual isimli kişisel donanım seçiminde yeni gövde renkleri sunulurken kapı eşiklerinde BMW Individual amblemleri bulunuyor. Deri döşemeler için de yeni bir renk seçeneği eklenen Individual donanım seviyesinde de yeni ahşap kaplamalar ve siyah renkli tavan seçeneği sunuluyor.

Bu iki donanım seviyesiyle birlikte xDrive30d versiyonlarında sunulan 3 litre hacimli turbo Diesel motorunu Euro 6 egzoz normlarına uygun hale getirdiğini açıklayan BMW, bu motor ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan X5 ve X6 modellerinin ortalama yakıt tüketim değerlerini 7.5 litre/100 km olarak belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder