10 Ağustos 2011 Çarşamba

Alfa Romeo MiTo


2010 yılının başlarında tanıtılan TCT şanzımanlı Alfa Romeo MiTo sonunda ülkemizde de satışa sunuldu. İki donanım paketiyle piyasaya sürülen aracın fiyatı 21.950 Euro'dan başlıyor.

Dış görünüş olarak diğer MiTo modellerinden farksız olan aracın iç mekanında da sadece vites topuzu farklılık yaratıyor. Giriş donanım seviyesi olan City'de Start&Stop, Q2 elektronik diferansiyel, 7 havayastığı, ESP, Hillholder, D.N.A. sürüş sistemi, klima, MP3 çalarlı ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi, krom egzoz borusu, krom dış süslemeler ve alaşım jantlar bulunan aracın Sportivo isimli paketindeyse sportif tasarımlı koltuklar, ön sis farı, arka spoiler, çift bölgeli klima, 17 inç çaplı jantlar, alüminyum kapı eşik kaplamaları, beyaz zeminli göstergeler ve cruise control standart olarak sunuluyor.

Manuel kullanıma da olanak tanıyan çift debriyajlı yarı otomatik şanzıman 6 ileri vitesli. Turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli benzinli motorun 135 beygir güç, 230 Nm tork üretebilen versiyonuyla birlikte sunulan şanzımanla otomobil maksimum 207 km/s sürate ulaşabilirken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 8.2 saniye olarak açıklanıyor. Aracın ortalama yakıt tüketim değeriyse 5.5 litre/100 km olarak belirtildi.

Bu arada dalgalı kurdan etkilenmek istemeyen müşteriler için Euro, Ağustos ayı boyunca bütün Alfa Romeo modellerinde 2.20 TL seviyesinde sabitlendi.

2 yorum:

  1. Geç bile kalındı.Giulietta'ya bekliyoruz artık.

    YanıtlaSil
  2. Onun da gelmesi bir sene sürmez umarım.

    YanıtlaSil