16 Temmuz 2011 Cumartesi

MEC Mercedes-Benz CLS


İkinci nesil Mercedes CLS Serisi piyasada olsa da MEC Design gibi firmalar ilk nesil modeller için modifikasyon kitleri geliştirmeye devam etmekte.

CLS için hazırlanan görsel modifikasyon kiti mat siyah renkli gövde kaplamasıyla başlıyor. Şu sıralar oldukça popüler olan bu aksesuar aracın daha iddialı görünmesini sağlarken geniş kapsamlı aerodinamik kit sportifliği ortaya çıkarıyor. Daha büyük hava girişlerine ve dört adet sis farına sahip olan ön tampon ve genişletilmiş yan etekler 20 inç çaplı jantlarla uyum içerisinde.

Ön panjuru yenilenen aracın far zeminleri ve stopları siyah renkliyken yan aynalar da aynı renge boyanmış. Arka kısımda, birisi tavan, diğeriyse bagaj kapağı üzerinde bulunan iki spoiler dikkat çekerken yenilenen tamponun alt kısmına bir difüzör yerleştirilmiş. Egzoz sistemi yenilenen araca dört çıkışlı bir ünite eklenirken yenilenen süspansiyon sisteminde yükseklik ayarı da sunuluyor.

Kaput ve bagaj kapağı üzerinde bulunan Mercedes logolarını kendi logosuyla değiştiren MEC Design iç mekanda özel paspaslar ve karbon-deri direksiyon simidi sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder