27 Temmuz 2011 Çarşamba

Mazda 2 ve MX-5 Black Edition


Mazda'nın İngiltere pazarına özel modellerine iki araç daha katıldı. Efsanevi roadster MX-5 ve küçük hatchback 2'nin bu özel donanımlı modelleri sadece görsel yenilikler sunmakta.

Mart ayında tanıtılan MX-5 GT modelinden etkilenerek tasarlanan MX-5 Black Edition, Sport Tech donanımını temel alıyor. 3 ayrı özel gövde rengiyle alınabilen aracın metal tavanı, yan aynaları ve 17 inç çaplı jantları siyaha boyanırken iç mekanda siyah renkli deri döşeme, özel üretim plakası, piyano siyahı konsol kaplaması, alüminyum pedal seti ve kontrast renkte dikişler dikkat çekiyor.

2 litre hacimli motoru 160 beygir güç üretebilen otomobilden 500 adet üretilecek ve fiyatı, standart donanımlı MX-5'inkinden 360 Sterlin daha yüksek.

Mazda 2 Black Edition'da da benzer yenilikler sunuluyor. Standart donanımında sis farları ve sportif tasarımlı arka tampon bulunan aracın tavan, yan ayna ve 16 inç çaplı jantları siyaha boyanırken arka camlarda da ekstra karartma kullanılmış. İç mekanda siyah kaplamalar ve kontrast oluşturan kırmızı süslemeler dikkat çekerken elektrikli arka camlar, klima, Bluetooth bağlantısı ve numaralı sınırlı üretim plakası standart donanıma eklenmiş.

618 örneği üretilecek olan aracın 1.3 litre hacimli motoru 84 beygir güç üretebiliyor ve fiyatı 12.395 Sterlin seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder