2 Temmuz 2011 Cumartesi

HSV SV Black Edition


Avustralya uluslararası otomobil fuarı kapılarını ziyaretçilere açarken dikkatler bu ülkenin üreticileri üzerinde yoğunlaştı. Beklenen büyük sürprizler gerçekleşmiş olmasa da Holden ve sportif araç bölümü HSV güçlü ve sınırlı üretim modellerle ilgiyi canlı tutmaya çalıştı.

100 ClubSport R8, 100 Maloo R8 ve 25 adet ClubSport R8 Tourer modelinden oluşacak SV Black Edition serisi mat siyaha boyanmış gövde parçaları, kırmızı kaliperleri, siyah egzoz çıkışları, motor kaputu üzerinde bulunan büyük hava çıkışları ve elbette 20 inç çaplı, siyah renkli jantlarıyla kardeşlerinden ayrılıyor.

İç mekanda numaralandırılmış özel üretim plakaları bulunan otomobillerin yeni döşemeleriyle birlikte kokpitte sunulan kaplamalar da piyano siyahı renkleriyle dikkat çekiyor. Kapı eşiklerinde özel seri logoları bulunan araçların süspansiyon sistemleri de yeniden ayarlanmış.

Otomobillerde kullanılan 6.2 litre hacimli v8 motor 431 beygir güç, 550 Nm tork üretebiliyor. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılan SV Black Edition modellerinde 6 ileri vitesli otomatik şanzıman opsiyonu da sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder