5 Temmuz 2011 Salı

Edo M5 Dark Edition


Yeni nesil BMW M5 tanıtılmış olsa da bir önceki nesil ilgi görmeye devam ediyor. Edo Competition tarafından modifiye edilen v10 motorlu M5, bu ünitenin aşırı besleme kullanmadan da ne kadar güçlendirilebileceğini sergiliyor.

Dış görünümünde büyük değişiklikler bulunmayan aracın ön splitter ve arka eteği yenilenirken yan etekler de yeniden şekillendirilmiş. 20 inç çaplı jantları siyah renge boyanan otomobilin egzoz çıkışları da artık daha geniş.

İç mekanda da büyük değişiklikler olmayan araç için değişik renklerde deri döşeme ve karbon fiber kaplama sunulurken pedal ve paspas setleriyle yeni göstergeler de aksesuarlar arasında yer alıyor.

5 litre hacimli v10 motorun elektronik kontrol ünitesini yenileyen Edo Competition yeni hava filtreleri, katalitik konvertörler ve egzoz sistemiyle gücü 555 beygire yükselmiş. Maksimum torku 560 Nm'ye ulaşan iki tonluk araç 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaşırken 100 km/s-200 km/s ara hızlanması 10 saniyenin altına inmiş. Sürat limitörü de kaldırılan araç artık 305 km/s maksimum sürate ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder