7 Mayıs 2011 Cumartesi

Porsche Cayman S Black Edition


911 ve Boxster'ın ardından siyah paket sırası Cayman'a geldi. Porsche'nin küçük coupé modeli de diğer iki üye gibi Black Edition isimli versiyona kavuştu.

Siyah gövde rengi ve bu renkle uyumlu 19 inç çaplı jantlara sahip olan otomobilin fren kaliperleri kırmızıya boyanmış. Viraj aydınlatmalı bi-xenon farlar, PCM, LED teknolojisi kullanan gündüz farları ve deri döşemeyi standart donanımında sunan otomobilin torpido kapağı üzerinde sınırlı üretim plakası da bulunuyor.

Aracın 3.4 litre hacimli Boxer motoru küçük bir güçlendirme çalışması sonunda 330 beygir güç, 370 Nm tork üretebilir hale getirilirken performans verilerinde de iyileşmeler var. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 5.1 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 279 km/s olarak açıklanırken 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla veriler 5 saniye ve 277 km/s olarak açıklanıyor.

Şayet otomobilin hızlanma performansından hala memnun değilseniz Sport Chrono paketiyle birlikte gelen kalkış sistemi 100 km/s sürate ulaşma süresini 4.8 saniyeye indirebiliyor.

Sadece 500 örneği üretileceği belirtilen otomobilin Almanya pazarında başlangıç fiyatı 67.807 Euro olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder