8 Mayıs 2011 Pazar

Mercedes G Serisi Edition Select ve BA3 Final Edition


Lüks arazi araçları arasında bir efsane niteliği taşıyan Mercedes ailesi G Serisi için iki yeni donanım seviyesi tanıtıldı. Bu seviyelerden birisi 5 kapılı model için tasarlanmışken diğeri, üretimi durdurulacak olan 3 kapılı modele özel.

Edition Select modellerine dışarıdan bakıldığında çift renkli gövde ve siyaha boyanmış bazı krom parçaların yanında yan basamaklar, karbon fiber görünümlü çamurluk ve tamponlar, siyah renkli, 18 inç çaplı jantlar ve AMG spor egzoz sistemi dikkat çekiyor.

İç mekanında çift renkli deri döşeme sunulan araç istenirse tek renk deri döşeme ve kontrast dikiş iplikleriyle de alınabiliyor. Krom iç paketi standart olarak sunan Edition Select ses sistemi olarak Harman Kardon'un 450 Watt çıkış gücü sunan 12 hoparlörlü bir modelini kullanıyor.

Üç kapılı modelin son özel üretim versiyonu olan BA3 Final Edition'ın dış mekanında gövde rengi çamurluk ve tamponlar, açılabilir tavan, krom paketi, yan basamaklar, AMG ön panjur, arka paçalıklar ve park yardımcısı standart olarak sunulurken iç mekanda ambiyans ışıklandırması, ahşap kaplama, ısıtma ve havalandırmalı ön koltuklar, çift renkli deri döşeme, lastik basınç ayarı ve orta kol dayanağında telefon bulunuyor.

Edition Select paketi AMG modelleri dışında kalan bütün G Serisi versiyonları için 6.735 Euro karşılığında sunulan bir paketken BA3 Final Edition sadece kısa aks mesafeli G350 BlueTEC ve G500 modelleriyle sunuluyor her iki modelde de 7 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken fiyatlar Almanya'da sırasıyla 90.511 ve 100.686 Euro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder