8 Nisan 2011 Cuma

Abt A6


Audi'nin yeni nesil A6 modelleri için geliştirilen modifikasyon kitleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu konuda uzmanlaşmış firmalardan olan Abt, hem görsel hem de performans anlamında aracı güçlendiren kitler sunuyor.

Yenilenen tamponları sayesinde daha sportif bir görünüme kavuşan A6 için 19, 20 veya 21 inç çaplı jant seçenekleri sunan firma yan etekleri de yeniden şekillendirirken bagaj kapağı üzerine küçük bir spoiler yerleştirmiş.

Otomobil için daha sert süspansiyon sistemleri sunan Alman modifikasyon firması egzoz sisteminin de çıkışlarını çift veya dörtlü olarak sunabiliyor.

Araçta sunulan 3 litre hacimli, aşırı beslemeye sahip benzinli ve Diesel motorlar için modifikasyon kitleri hazırlamış olan üretici turbo Diesel motorun gücünü Power paketiyle 282, Power S paketiyle 310 beygire yükseltiyor. Modifikasyonlar sonucunda benzinli motorun ulaştığı maksimum güçse 410 beygir.

2 yorum:

  1. çok sportif olmuş.bu haliyle tadından yenmez:) benzinli motorun da turbo beslemeli olduğunu yazmışsınız. bildiğim kadarıyla kompresör kullanılıyor. s4 kullanılan kompresör beslemeli motor ile aynı ünite değil mi? yanlış mı biliyorum?

    YanıtlaSil
  2. Evet doğru. Benzinli motor kompresör beslemeli. Hemen düzeltiyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil