18 Mart 2011 Cuma

Panzani Vintage GT


Araç kişiselleştirme konusunda ünlenen firmalardan birisi olan İtalya merkezli Panzani, Vintage GT adlı otomobilini tanıttı. Jaguar S Type R temelli aracın motoru üzerinde bir değişiklik yapılmazken tasarımı oldukça değişmiş.

Otomobilin yenilenen ön tamponu ilginç görünümlü iki hava girişine sahipken alt kısımda LED aydınlatma dikkat çekiyor. Kaputu üzerinde ek hava çıkışları bulunan aracın aynaları küçültülürken çamurlukları 10 cm genişletilmiş. 20 inç çaplı jantlarla donatılmış olan Vintage GT'nin süspansiyon sistemiyle birlikte fren ve egzoz sistemi de yenilenmiş.

Arka kısımdan bakıldığında tanınamayacak duruma gelen bu S Type'ın karbon fiber bagaj kapağı yeniden şekillendirilirken stoplar da standart modelinkinden farklı. Yenilenen arka tamponunun altına büyük bir difüzör yerleştirilen aracın çift egzoz çıkışı da ortaya alınmış.

İç mekanda baklava desenli deri ve Alcantara döşeme ile karbon fiber kaplamaları dikkat çeken aracın direksiyon simidi yenilenirken ön koltuklar e36 kodlu BMW M3'ten alınmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder