26 Mart 2011 Cumartesi

Kahn Audi A5


Audi'nin popüler coupé modeli için gövde kiti hazırlayan firmalar arasına Project Kahn da katıldı. Tasarımında R8 modelinden esintiler taşıyan otomobilin motoru için henüz bir çalışma yapılmamış.

Ön ve arka tamponları yeniden şekillendirilerek görünümleri daha sportif bir hale getirilmiş olan araç için sunulan jantların çapları 21 inçe kadar büyüyor. Tamponların alt kısımları gümüş rengine boyanırken aynalarda da aynı renk kullanılmış.

Bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenen aracın kapı kolları siyaha boyanırken egzoz sistemine dörtlü çıkış uygulanmış. İç mekanında alüminyum kapı eşikleri ve pedal seti ilk dikkat çeken elemanlar olurken kırmızı yazılara sahip gösterge paneli ve Nappa deriyle kaplanmış parçalar diğer yenilikleri oluşturuyor.

Süspansiyon sistemi 35 mm alçaltılan araç bu sayede hem daha sportif görünüyor hem de yol tutuş karakteri daha sportif bir hale geliyor.

6 yorum:

  1. az biraz da audi quattro concept havası var gibi:) özellikle arkadaki siyah şerit bana onu hatırlattı.

    YanıtlaSil
  2. Evet, benzediği Audi modelleri R8 ile sınırlı kalmamış.

    YanıtlaSil
  3. Onur bey siz bu aracı görseydiniz istanbulda, ne düşünürdünüz. Bir arkadaşımla biz çok beğenip yaptırmaya karar verdik ama yurtdışı forumlarında abartısız söylüyorum 100 yorumdan sadece 1-2 tanesi bence güzel demiş, diğer herkes abartılı derecede aşağılamış.

    Siz ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  4. Zevkler ve renkler...

    Bence Kahn'ın daha yuvarlak hatlı tasarıma sahip jant seçenekleri daha şık duruyor ama bu şekilde beğenildiyse sipariş edilebilir. Sonuçta farklı bir araç olmuş.

    Bu arada şanslısınız. Bana bir e-mail adresi verebilirseniz sizi Kahn ile iletişime geçirebilirim.

    YanıtlaSil
  5. Onur bey jant meselesi çok sorun değil, kolayca değiştirirz, biz asıl kitin nasıl durduğunu merak ediyoruz. Yani kitin kendisi çok mu itici diye.

    Bu arada aynı kiti Hofele'de yapmış ve birebir aynılar. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

    can.yilmaz12345@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Hofele'de birçok Audi modeli için R8 replika kitleri var. En ünlüsü de TT için yaptıkları.

    İsteği iletiyorum Kahn satış departmanına.

    YanıtlaSil