18 Mart 2011 Cuma

Amari Bentley GT Evolution


Modifikasyon işinde oldukça yeni olan Amari Design tanıttığı kitlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Henüz araçlarını kanlı canlı göremediğimiz üreticinin verdiği teknik verilerse etkileyici.

Bentley Continental GT temelli aracın yenilenen tamponu üzerinde daha köşeli hava girişleri ve LED aydınlatmalar dikkat çekerken alt kısımda büyük splitter görülebiliyor. Büyüyen jantların sığabilmesi için çamurluklar genişletilirken yan etekler de bu tasarım değişikliğine uygun şekilde yenilenmiş.

Arka kısımda da yeni bir tampon dikkat çekiyor. Karbon fiberden üretilen dev bir difüzöre ev sahipliği yapan tamponun üzerinde ilginç şekilli egzoz çıkışları da dikkat çekiyor. Aydınlatma grubu koyulaştırılan otomobilin bagaj kapağı üzerine de karbon fiber spoiler bulunuyor.

Karbon fiber kullanımı iç mekanda da devam ediyor. Ön konsol ve kapı içlerinde kullanılan bu malzemeye deri ve Alcantara döşemeler eşlik ediyor.

Araç hakkında kesin bilgiler henüz verilmiyor olsa da çift turbo beslemeye sahip W12 motorun 750 beygirin üzerinde güç üretmesi planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder