1 Şubat 2011 Salı

Renault Wind Gordini


Renault, Gordini ailesini genişletiyor. Yeni nesil modellerde kendisine ilk olarak Clio ve Twingo RS'te yer bulan bu efsanevi isim şimdi de sert tavanlı roadster Wind'i daha da sportif bir hale getirdi.

Aslında sportiflikten çok görselliğe oynayan Wind Gordini'de Malta mavisi gövde boyası ve araç üzerinden geçen çift beyaz şerit standart olarak sunulurken ön panjur kenarları ve yan aynalar da beyaza boyanmış. Kapılarının arkasında Gordini amblemi taşıyan otomobilin 17 inç çaplı jantlarının iç kısımları da maviye boyanmış. Otomobilin dış mekan değişikliklerini büyük arka spoiler ve siyah renkli açılır tavan tamamlıyor.

İç mekanda da mavi rengin etkisi hissedilmekte. Vites kolunun körüğü, deri döşeme koltukların kenarları, direksiyon simidinin üst kısmı, paspasların kenarları ve kapı tutamak kemerlerinde bu renk kullanılmış. Orta konsolunun üst kısmıyla gösterge siperliği siyaha boyanan araçta alüminyum renkli plastik kaplamalar da kullanılmış.

Resmi tanıtımı 2011 Cenevre otomobil fuarında yapılacak olan otomobilin motor seçeneklerinin de standart Wind modelinde sunulanlardan farklı olmaması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder