27 Ocak 2011 Perşembe

Shelby Cobra 50th Anniversary


Shelby, efsanevi otomobili Cobra'nın 50. yıl özel versiyonunu üreteceğini açıkladı. Sadece 50 örneği bulunacak olan aracın fiyatlarıysa el yakıyor.

Orijinaline sadık kalınarak üretilen Cobra'nın bu özel versiyonu sadece siyah gövde rengiyle sunulacak. İç mekanı kırmızı renge boyanan araçlarda 15 inç çaplı kromajlı jantlar, kalın yapılı ve iki noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, ahşap direksiyon simidi ve yün paspaslar gibi donanımlar standart olarak sunulurken gövdenin yanı, paspasların üzeri ve bagaj halısında özel üretim logoları bulunuyor.

Otomobilde bulunmayan şeyse motor ve şanzıman. Araçları bu şekilde satacağını açıklayan Shelby istenirse Ford temelli modifikasyonlu motorlarından birisinin de araçla beraber alınabileceğini belirtti. Gövdesi iki değişik malzemeden üretilebilen aracın fiberglas gövdeye sahip modeli A.B.D.'de 69.995 Dolar'a alıcı beklerken alüminyum gövdeli versiyonun başlangıç fiyatı 134.995 Dolar.

1 yorum:

  1. All copies of the 50th Anniversary Shelby Cobra Street Car, which was introduced at the 40th Anniversary Barrett-Jackson Auction in Scottsdale, have been sold out within 48 hours of the official introduction. Consumers and Shelby dealers bought all the 50 cars within no time.

    YanıtlaSil