18 Ocak 2011 Salı

Fenice Milano La Dolce Vita


Fenice Milano'nun geçtiğimiz Ekim ayında tanıttığı altın kaplamalı Fiat 500C modelini oldukça beğenen Çinli bir zengin Fiat 500 Abarth temellerini kullanan benzer bir araç ısmarladı. Araca "La Dolce Vita Gold and Diamonds" ismi verilirken toplam maliyetin 500.000 Euro gibi uçuk bir rakam olduğu belirtiliyor.

Resimlerde de görülebildiği gibi jantlarından far çerçevelerine, tmponlarından yan eteklerine kadar her yerinde altın kaplamalar kullanılan aracın iç mekanında elde hazırlanmış deri döşeme, ahşap kaplamalar ve yine bol bol altın kaplama dikkat çekmekte.

Orta konsolunun üst kısmında dev bir boşluk bulunan aracın bu kısmına özel olarak hazırlanmış bir iPad koyulabiliyor. Altın kaplama ve elmas süslemelere sahip olan bu iPad ile araç fonksiyonları, navigasyon ve ses sistemleri kontrol edilebilirken sahip olduğu wi-fi bağlantısı sayesinde araç içinden internete de erişilebiliyor.

Motor modifikasyonu Romeo Ferraris ile birlikte yapılmış olan aracın turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli motoru 200 beygir güç üretebiliyor.

2 yorum:

  1. az daha altın sarısı olsa zencilere bol bol satılır bu :)

    YanıtlaSil
  2. Hazır Amerika'ya da açıldılar. Bence düşünülebilecek bir fikir. :)

    YanıtlaSil