14 Ocak 2011 Cuma

DSO CR-Z Sport Hybrid Tuner


İşte 2010 SEMA Show'da sergilenen modifiye edilmiş Honda CR-Z modellerinden DSO tarafından hazırlanmış olanı. Birçok üreticiyi bir araya getiren marka CR-Z'yi daha sportif bir görünüme kavuşturmuş.

Beyaz, siyah ve griden oluşan gövde boyası bu araca özel üretilirken hava çıkışlarıyla donatılmış karbon fiber motor kaputu doğal renginde bırakılmış. Ön panjurunun iç kısmı değişik bir telle kaplanan aracın farları da artık daha güçlü ampullere sahip. 19 inç çaplı jantlara sahip olan bu CR-Z'nin far ve stopları karartılmış.

İç mekanı oldukça sade bırakılan aracın tavan ve kapı içlerinde süet döşeme kullanılırken koltuklar deriyle kaplanmış. Orta konsolda siyah ve metalik griye boyanan parçalar yer alırken kapı eşiklerinde LED aydınlatma kullanılmış. Rockford Fosgate tarafından geliştirilen ses sistemiyse 1.000 Watt üzerinde çıkış gücüne sahip.

Mekanik geliştirme çalışmaları sırasında egzoz ve fren sistemleri yenilenen aracın süspansiyon sistemi de artık yükseklik ayarına sahipken HKS imzalı hava emiş yolu motorun gücünü artırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder