25 Ocak 2011 Salı

Baldwin-Motion Camaro


A.B.D. merkezli modifikasyon firması Baldwin-Motion, Chevrolet Camaro SS temelleri üzerine geliştirdiği beş aracı tanıttı. Toplam iki motor hacminde sunulan otomobillerin bir tanesi kompresör beslemeli.

Dışarıdan bakıldığında dev hava girişlerine sahip yeni ön tamponundan kolayca tanınabilen aracın bu kısmına büyük bir splitter yerleştirilmiş. Kaputu da modeline göre çıkıntılı bir yapıya sahip olan aracın yan etekleri yeniden şekillendirilirken bagaj kapağının üzerine büyük bir spoiler yerleştirilmiş. Yine modele göre değişen çaplarda jant seçenekleri sunan firma bu jantların çaplarının 20 inçten başladığını da açıklıyor.

Süspansiyon, fren ve egzoz sistemleri modifiye edilmiş olan araçların egzoz sistemleri istenirse dört çıkışlı olacak şekilde ısmarlanabiliyor.

İç mekan fotoğrafları sunulmayan araçlarda değişik renkli deri döşemeler ve yine değişik malzemelerden üretilmiş kaplamalar sunulmakta.

Motion 427 ve Motion Phase III 427 isimli çalışmalarda 7 litre hacimli v8 motor kullanan Baldwin-Motion ilk araçtan 550, ikincisindense 600 beygir güç alabilmiş. Motion 454 ve Motion Phase III 454 isimli modellerde 7.4 litre hacimli v8 motorlar kullanan firma bu ünitelerden de sırasıyla 550 ve 625 beygir güç alabilmiş. 7 litre hacimli motorda kompresör besleme opsiyonu da sunan üretici bu araçtan 800 beygir güç alabilmiş.

İlk üç araç için 6 ileri vitesli otomatik şanzımanopsiyonu sunan Baldwin-Motion, motor gücü 600 beygirin üzerinde olan son iki model içinse sadece manuel şanzıman sunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder