6 Aralık 2010 Pazartesi

Piecha SLK Final Performance RS Edition


R171 kasa kodlu ikinci nesil Mercedes SLK'nın üretimi sona yaklaşırken Piecha Design, bu otomobil için hazırladığı son gövde kitini de tanıttı. Nisan ayında tanıtılan Performance RS isimli kitten farklı olan yeni ürünler sadece kırmızı veya yarı mat beyaz gövde rengiyle alınabilecek.

Mercedes logoları, yan ayna alt kısımları, farların iç kısmı, kapı kolları ve ön camın üst kısmı siyaha boyanan aracın 19 inç çaplı jantları da bu renge boyanmış. Yenilenen ön tamponunda LED gündüz aydınlatması ve bir splitter bulunan aracın yan eteklerinin arkasında da hava girişleri yer alıyor. Bagaj kapağı üzerine küçük bir spoiler ekleyen firma arka tamponu yeniden şekillendirirken egzoz sistemini dört çıkışlı hale getirmiş.

İç mekanda tasarım olarak bir yenilik sunmayan Piecha Design yeni konsol kaplamaları ve üzerinde "Performance RS" yazan yeni bir rüzgarlık sunarken tavan mekanizması yeni bir modüle kavuşmuş. 50 metre mesafeye kadar uzaktan açılıp kapatılabilen tavan aynı işlemleri 60 km/s sürate kadar yapabilmekte.

Süspansiyon sistemi yenilenerek yere daha yakın bir hale getirilmiş olan otomobilin opsyionel donanımında 20 inç çaplı jantlar da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder