25 Aralık 2010 Cumartesi

Aston Martin DB9 Edition


İngiliz üretici Aston Martin, kısa süre önce makyajladığı DB9 serisinin üç adet özel donanımlı versiyonunu tanıttı. Teknik olarak standart modellerden farkları bulunmayan araçların görünümlerinde ufak tefek değişiklikler bulunuyor.

Carbon Black ve Quantum Silver isimli versiyonları Morning Frost'tan ayıran en büyük özellik ilk iki araçta siyaha boyanan ön panjurun üçüncü otomobilde metalik gri rengiyle kalması. Üç araçta da özel tasarım 19 inç çaplı jantlar kullanan Aston Martin, Quantum Silver'ı Quantum of Solace filminde kullanılan DBS'in rengine boyamış.

Egzoz sistemleri yeniden ayarlanarak daha da güzel bir ses elde eden firma araçların tamamında 6 ileri vitesli otomatik şanzımanı standart donanımda sunuyor. Coupé modellerde koltuklarla birlikte tavan da deriyle kaplanırken araçların tamamında orta konsol piyano siyahına boyanmış.

Gri renkli fren kaliperlerinin standart donanımda bulunduğu Morning Frost versiyonunda da diğer araçlarda olduğu gibi lazerle işlenmiş özel bir sınırlı seri versiyon plakası bulunuyor.

1 yorum: