15 Aralık 2010 Çarşamba

Anderson Germany Lamborghini Gallardo White Edition


Anderson Germany, Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni'nin ardından Gallardo LP 560-4 için hazırladığı modifikasyon kitini de tanıttı.

Sadece beyaz gövde rengiyle sunulan bu otomobil için sunulan geniş gövde kitinde ön ve arka tamponların yanında çamurluk ve yan etekler için de ek parçalar üretilmiş. 20 inç çaplı, çift renkli jantlara sahip olan aracın arkasında büyük bir spoiler kullanılırken fren kaliperleri kırmızı renge boyanmış.

Süspansiyon sistemi de elden geçirilen otomobilin yeni egzoz sistemi eskisinden 22 kg daha hafifken daha sportif bir ses yayabilen uzaktan kumandalı bir aparat da donanımda bulunuyor.

Yan kısmında gizlenmiş LED aydınlatmalar bulunan otomobilin iç mekanına geçildiğinde siyah ve beyaz renklerin kontrastı göze çarpıyor. Kapı içleri, orta konsol, direksiyon simidi, koltuklar ve el freni kolu üzerinde bu iki rengin birlikte kullanıldığı görülürken karbon fiber, deri ve Alcantara'nın da bol bol kullanılmış olması dikkatten kaçmıyor. Baklava desenli deri döşemeye sahip koltukların üzerine kişisel logolar da işlenebiliyor.

Aracın geliştirme çalışmaları sırasında motor bölümüyle de ilgilenen Anderson Germany, 5.2 litre hacimli v10 motorun elektronik kontrol ünitesi, egzoz sistemi ve hava filtreleri üzerinde yaptığı iyileştirmeler sonucunda 600 beygir güce ulaşabilmiş.

1 yorum: