5 Aralık 2010 Pazar

Alfa Romeo Giulietta G430 iMove Marangoni


Alfa Romeo'nun popüler hatchback modeli Giulietta'nın en güçlü modeli Quadrifoglio Verde, Marangoni tarafından modifiye edildi. Dikkat çekici bir görsel kite sahip olan aracın motor gücünde de ciddi bir artış olmuş.

Tasarımında Ferrari 430 Scuderia'dan esinlenilen aracın yenilenen ön tamponunda bulunan hava girişleri bu aracınkilere benzetilirken arka tamponun alt kısmında bulunan dev difüzör de bu araçtan alınmış gibi duruyor. Büyük çaplı egzoz çıkışlarıyla donatılan otomobilin 19 inç çaplı jantları siyaha boyanırken lastikleri yeşil renkli. Yan etekleri de yenilenen aracın bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler büyütülmüş.

Gövdesi mat gri renge boyanan otomobilin iç mekanında deri ve Alcantara döşemelerle karbon fiber kaplamalar dikkat çekiyor. Conte of Florence tarafından şekillendirilen iç mekanda baklava desenli Alcantara ile kaplanmış ön koltukların sırtlık ve kafalıklarında bu şirketin isim ve amblemi bulunuyor.

Süspansiyon sistemi yenilenen ara, artık yere 4 cm daha yakınken sistemin yükseklik ve sertliği ayarlanabiliyor. Fren sistemi de elden geçirilen Giulietta'nın ön aksında 330 mm çaplı diskler ve 10 pistonlu kaliperler görev yapıyor.

Turbo beslemeye sahip 1.75 litre hacimli motoru 286 beygir güç üretebilen aracın donanımında, iç mekanda kullanılan yeşil renge boyanmış bir Segway i2 de yer alıyor.

4 yorum:

  1. 1.75 hacimli motor yazmışsınız buna çok şaşırdım. bir yanlışlık yok değil mi?

    YanıtlaSil
  2. bir yanlışlık yok, 1750cc

    YanıtlaSil
  3. fiyatı ne kadar türkiyede yaptırılabilir mi?

    YanıtlaSil
  4. Lastikler alınabilir ama aracın kendisi henüz bir konsept.

    YanıtlaSil