10 Kasım 2010 Çarşamba

MANSORY BMW X6 M


BMW X5 M temelleri üzerine geliştirdiği aracını Eylül ayında tanıtan MANSORY şimdi de aynı aracın teknik ikizi olan X6 M temelli otomobilini otomobilseverlere tanıttı.

Yenilenen gövde parçalarının nerdeyse tamamı karbon fiberden üretilen aracın ek hava çıkışları bulunan kaputu ve LED aydınlatmaya sahip yeni tamponu sportif görünümü daha da ileriye taşırken 23 inç çaplı jantlar, genişleyen yan etekler, ön tampon altında bulunan splitter ve deflektörler sayesinde güçlü bir duruş elde edilmiş.

Önde 70, arkadaysa 80 mm genişletilen çamurluklar, yan yüzeye eklenen hava giriş ve çıkışları, yeni arka tamponun altına yerleştirilen büyük difüzör, dört adet dörtgen şekilli çıkışa sahip yeni egzoz sistemi, arka camın üst ve altında bulunan iki spoiler ve 40 mm alçaltılan süspansiyon sistemi donanıma eklenirken fren sistemi de güçlendirilmiş.

İç mekanı müşterinin zevkine göre kişiselleştirebilen MANSORY, değişik renklerde deri ve Alcantara döşemeyle yine değişik renk ve desenlere sahip ahşap, alüminyum ve karbon fiber kaplama sunmakta. Üretici araca ayrıca değişik elektronik sistemler de entegre edebiliyor.

Görünümü bu derece değişen X6 M'in asıl yeniliğiyse kaputun altında. Çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli motoru 670 beygir güç, 950 Nm tork üretebilen aracın maksimum sürati 300 km/s'e ulaşırken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 4.2 saniyeye inmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder