24 Kasım 2010 Çarşamba

Acura TSX


Acura, TSX modelini makyajladığını duyurdu. Toyota Corolla ile birlikte 2010 Los Angeles fuarının, oldukça zor fark edilen değişikliklere uğramış iki Japon otomobilinden birisi olan araçta ufak tefek teknik yenilik de bulunuyor.

Ön panjuruna yapılan makyaj sonrasında diğer Acura modellerine biraz daha benzeyen otomobilin ön tamponunda bulunan sis farları ve tamponu da hafifçe makyajlanmış. Jant seçenekleri de yenilenen aracın stopları da eskisinden farklı.

İç mekanında da küçük değişiklikler bulunan TSX'in konsolu daha koyu renkliyken navigasyon sisteminın ekranı artık çok daha yüksek çözünürlük sunuyor. İçeride bulunan kapı açma kollarını değişik bir malzemeden üretmeye karar veren Acura, otomobilin sessizliğini daha da ileriye götürebilmek için yeni bir ön cam, daha kalın yan camlar ve daha bol yaıtım malzemesi kullanmış.

Avrupa pazarında Honda Accord ismiyle satılan TSX, Kuzey Amerika'da 2.4 ve 3.5 litre hacimli iki motor seçeneğine sahip. Her iki motorun da işletim sisteminde modifikasyona giden Acura güç artışı sağlamazken yaklaşık %4'lük bir yakıt ekonomisini mümkün kılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder