19 Ekim 2010 Salı

Volkswagen Touareg R-Line


Geçtiğimiz günlerde Exclusive Edition isimli özel donanım paketi tanıtılan yeni Touareg'in sportif donanım paketi R-Line da su yüzüne çıktı. Daha çok görünüm üzerine çalışılmış olan bu paket yol tutuşta da gelişmeler kaydedilmesini sağlamış.

Dışarıdan bakıldığında gövdenin dört bir yanına serpiştirilmiş R-Line logoları sayesinde kolayca tanıyabileceğimiz aracın jantları da 20 inç çaplı. Daha sert ayarlı bir süspansiyon sistemine sahip olan aracın aerodinamik paketiyse ilerleyen aylarda satışa çıkacak.

İç mekana geçilirken kapı eşiklerine de ışıklandırmalı R-Line logoları yerleştirildiğini görebiliyoruz. Exclusive Edition'da olduğu gibi elektrik ayarlı, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklara sahip olan aracın ön koltuklarında sunulan yan destekler daha yüksek tasarlanmış.

Konsol ve kapı içlerinde metalik gri renkli kaplamayla dikkatleri üzerine çeken R-Line paketine deri kaplı ve 3 kollu direksiyon simidi, sportif vites kolu ve alüminyum pedal seti de dahil.

R-Line paketi, v6 motorlu Touareg modellerinde 3.485 Euro ücretle sunulurken v8 motorlarladonatılan araçlar için istenen ek ödeme 2.760 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder