22 Ekim 2010 Cuma

JE Design Lamborghini Murciélago LP640


Volkswagen ailesine ait markaların modifikasyon çalışmalarını yapan Alman firması JE Design bu grubun süperspor üreticilerinden Lamborghini'nin de bir modeline el attı. Murcielago LP640'ı modifiye eden üretici tasarımda da değişiklikler yapmış.

Sadece 75 örneği üretilecek olan bir karbon fiber gövde kitiyle donatılan otomobilin yeniden tasarlanan ön tamponunun yanında hava çıkışları bulunurken ön kısımda yer alan hava girişleri ileriye doğru uzatılmış. Alt kısımda büyük bir splitter dikkat çekerken aracın burun kısmı da sivriltilmiş.

Farların üst kısmına karbon fiber kapaklar uygulayan JE Design arka tamponu da baştan tasarlamış. Yan kısımlarında hava çıkışları bulunan tamponun alt kısmına büyük bir difüzör yerleştirilmiş. Firma, otomobil için karbon fiberden üretilen büyük bir spoiler de sunmakta. Bu kit için 28.500 Euro ücret isteyen firma 20 inç çaplı jantların takımı içinse 8.700 Euro bedel ödemenizi istiyor.

İç mekanın hemen hemen tamamı, 9.700 Euro karşılığında deri veya Alcantara ile döşenebilirken donanımda sportif direksiyon simidi (1.970 Euro) ve daha güçlü birses sistemi bulunuyor.

Otomobilin 6.5 litre hacimli v12 motoru için iki adet modifikasyon kiti sunan firma birinci etapta 710 beygir güç sunarken ikinci etapta 750 beygir elde ediliyor. İlk kit için 19.500, ikincisi içinse 28.500 Euro ücret talep ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder