13 Ekim 2010 Çarşamba

FAB Design SLS Gullstream


İsviçre merkezli modifikasyon firması FAB Design, Mercedes'in süperspor otomobili SLS AMG için geliştirdiği modifikasyon kitini tanıttı. Motorun gücünü inanılmaz seviyelere çıkartmayan firma görünüm değişikliği üzerinde daha fazla durmuş.

Farların uzantısı gibi görünen hava girişlerine sahip yeni ön tampon çok daha sportif bir tasarıma sahipken alt kısmında bir de splitter bulunuyor.Yan etekleri aşağıya doğru genişletilen araçta 20 inç çaplı jantlar kullanılmış.

Tavanına ek hava girişi yerleştirilen otomobilin arka tamponu da hava çıkışlarına kavuşurken bu parçanın altına büyük bir difüzör eklenmiş. Bagaj kapağı üzerine bir spoiler yerleştirilmiş olan otomobilin yenilenen egzoz sistemi dört geniş çıkışa sahip.

6.2 litre hacimli v8 motoru üzerinde yapılan modifikasyon çalışmaları sonucunda gücü 615 beygire yükselen aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 0.2 saniye düşüşle 3.6 saniye olmuş. Maksimum tork değeri 690 Nm seviyesine çıkan motor sayesinde 325 km/s maksimum sürat ve 11 saniyelik 0-200 km/s süreleri mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder