6 Eylül 2010 Pazartesi

Wraptivo Honda CR-Z Type-F


2010 SEMA Show'da sahne alacak olan otomobiller yavaş yavaş yüzlerini göstermeye başlıyorlar. Bu araçlar arasında her sene olduğu gibi Japon markaların üstünlüğü görülecekken geçtiğimiz senelerde başlayan hibrit araç modifikasyon çalışmaları da tam gaz ilerleyecek.

Bu bağlamda tanıtılacak olan ilk model, Honda'nın sportif tasarımlı hibrit coupé modeli CR-Z olacak. Wraptivo tarafından karbon fiber görünümlü bir kaplamayla donatılan aracın ön tamponu yenilenirken panjurun yan taraflarına LED teknolojili farlar eklenmiş. Daha sportif görünen büyük hava girişlerine sahip olan tamponun alt kısmında splitter da kullanılmış.

İç mekanında Recaro marka yarış koltukarı, sportif direksiyon simidi, yeni el freni ve vites koluyla birlikte Alcantara döşemeler de dikkat çekiyor. Süspansiyon sistemi de yenilenen aracın yavaşlama performansını iyileştirmek için fren sistemi de modifiye edilmiş.

Hibrit güç ünitesinde görev yapan 1.5 litre hacimli benzinli motoruna kompresör besleme uygulanan otomobilin motor elektronik kontrol ünitesi ve hava filtresi yenilenirken egzoz sistemi de modifiye edilmiş. Teknik verileri henüz açıklanmayan aracın bu bilgileri, fiyatıyla birlikte 2010 SEMA Show'da açıklanacak.

2 yorum:

  1. 2 kasımda yani. eskiden crx hastasıydım, bakalım bu nasıl olacak:) fotograf cok küçük bu arada.

    YanıtlaSil
  2. Standart modelleri performans konusunda biraz eksik kalsa da kompresör besleme bu sorunun rahat bir şekilde aşılmasına yardımcı olur gibi geliyor bana.

    Fotoğrafın üzerine tıklayınca büyüyor bu arada.

    YanıtlaSil