2 Eylül 2010 Perşembe

ONYX BMW M3


İngiliz otomobil markaları için hazırladığı modifikasyon kitleriyle isim yapan ONYX Concept, şimdi de Alman marka BMW'nin M3 modeli için iddialı bir kit tanıttı. Görünümünde ciddi değişiklikler yapılan aracın motor gücü de %50 oranında artmış.

Oldukça vahşi bir görünüme sahip olan aracın ön ve arka tamponları yeniden tasarlanırken ön tamponun alt kısmına büyük bir splitter eklenmiş. Üzerinde ek hava yarıkları açılmış yeni motor kaputu gibi karbon fiberden üretilen parça, yenilenen yan eteklerle uyum sağlamış.

19 inç çaplı jantlarla donatılan aracın arka kısmına geçildiğinde yenilenen tampon tasarımının çok daha büyük bir difüzöre yer açtığı görülüyor. Egzoz sistemi de yenilenen otomobilin bagaj kapağı üzerinde büyük, arka camı üzerindeyse küçük birer spoiler bulunuyor. İç mekanda büyük değişikliklerden kaçınan firma değişik renklerde deri döşeme ve karbon fiber kaplamalarla bu kısımda varlığını daha az hissettirmiş.

Süspansiyon ve fren sistemleri modifiye edilmiş olan otomobilin 4 litre hacimli v8 motorunun gücüyse aşırı besleme yardımıyla 630 beygire yükseltilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder