19 Ağustos 2010 Perşembe

Smart Fortwo GB-10


Geçtiğimiz ay makyajlanan Smart Fortwo, İngiltere'de 10. yılını kutlayan markanın sadece 100 adet üretilecek özel bir modeline temel oluşturacak. Araçlardan 50 adedi mhd coupé, 10 adedi mhd cabrio, 30 adedi cdi coupé, kalan 10 adediyse cdi cabrio olacak.

Dış mekanda BRABUS kitiyle dikkat çeken aracın 15 inç çaplı jantları ve ön tamponunda bulunan LED farlar, arkada bulunan LED 3. stop lambasıyla birlikte bu firmanın raflarından alınmış. Güvenlik kafesinin dışarıdan görünen kısmı kırmızı grafiklerle süslenen otomobilin coupé modellerinde panoramik cam tavan standart olarak sunuluyor.

İç mekanda da BRABUS aksesuarları dikkat çeken araçta deri kaplı vites topuzu ve el freni körüğü bu firmadan alınan donanımlar. Kırmızı renkli deri döşemeyle dikkatleri üzerine çeken iç mekanda konsolun alt kısmı da deriyle kaplanmış. Isıtmalı koltuklar, deri direksiyon simidi, Pioneer AVIC-F910BT gelişmiş ses ve navigasyon sistemi gibi donanımları standart olarak sunan aracın koltuklarında gri renkli dikiş iplikleri kullanılırken konolun üstü Alcantara ile kaplanmış.

İç mekanda aracın kimliğini belli eden GB-10 logoları da bulunan otomobilin fiyatıysa 10,695 Sterlin seviyesinden başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder