9 Temmuz 2010 Cuma

Honda Freed Spike


Japonya'da 2008 yılında tanıtılan ve 5, 7 veya 8 kişilik oturma kapasitesine sahip olan versiyonları tanıtılan Freed ailesine yeni bir model eklendi. Sadece beş kişilik kapasiteyle sunulacak olan Freed Spike yine Honda Jazz temelleri üzerinde yükselecek.

Yan yüzeyinin en aska kısmında bulunan camın yeri kapatılan Freed Spike iki değişik yükseklik sunan bir bagaj zeminine sahip. Bu sayede arka koltuklar yatırıldığında düz bir yükleme zemini elde edilebilirken koltuklar dik konumdayken bagaj derinleştirilebiliyor. Dijital göstergeleri oldukça rahat okunan aracın vites kolu orta konsol üzerine yerleştirilmiş.


1.5 litre hacimli benzinli motorla satılan Freed Spike'ın önden çekişli versiyonlarında sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) görev yaparken dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan modellerde 5 ileri vitesli otomatik şanzıman bulunuyor.

Freed Spike'ın fiyatları Japonya pazarında 1.598.000 Yen (Yaklaşık 14.250 Euro) seviyesinden başlayarak 2.468.000 Yen (Yaklaşık 22.000 Euro) sınırına kadar yükseliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder