8 Temmuz 2010 Perşembe

Hofele Rivage GT 970


Alman modifikasyon firması Hofele, Porsche'nin dev hatchback modeli için bir görünüm kiti tanıttı. Otomobilin görünümünü daha da sportif bir hale getiren kitin yanında teknik geliştirmeler de sunulmakta.

Aracın ön tamponunu yeniden tasarlayan Hofele ortadaki hava girişini bir altıgen şekline sokarken yan kısımlarda LED güdüz farlarını bırakmayı unutmamış. Yan etekleri hafifçe makyajlanan otomobilin 22 inç çaplı jantları da şık görünüme katkıda bulunan değişiklikler.

Arka kısımda, bagaj kapağında kullanılmaya başlanan sabit spoiler dikkat çekerken yan kısımlarına hava çıkışları eklenmiş olan arka tampon, araca biraz Audi R8 havası vermiş. Alt kısmına yeni bir difüzör eklenen arka tamponun köşelerinde yeni egzoz sisteminin çıkışları bulunuyor.

Teknik geliştirmeler arasında ilk olarak süspansiyon sisteminin 40 mm alçaltılması dikkatleri çekiyor. 80 km/s üzerindeki süratlarde aracı standart yüksekliğine çıkartan sistemin haricinde frenler de yenilenmiş. Her tekerlekte 6 pistonlu kaliperler kullanan Hofele ön aksta 370, arkadaysa 342 mm çaplı disklere yer vermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder