16 Temmuz 2010 Cuma

Carlsson E Serisi Cabriolet


2009 yılının sonlarına doğru tanıtılan Mercedes E Serisi Cabriolet'nin BRABUS ile başlayan modifikasyon haberleri Carlsson ile devam ediyor. Güçlendirilecek ilk model olarak E 350 CDI BlueEFFICIENCY'yi seçen Carlsson bu aracı BRABUS modifikasyonlu halinden daha güçlü yapmayı başarmış.

Dış mekanında sade fakat sportif eklemeler dikkat çeken aracın ön tamponunun altına bir adet spoiler ve bir adet splitter eklenmiş. Yan etekleri de yenilenen aracın ön panjur ve bagaj kapağında bulunan Mercedes yıldızı Carlsson amblemiyle değiştirilmiş. Arka tamponun alt kısmı da hafifçe makyajlanan otomobil için çapları 20 inçe kadar büyüyen jant seçenekleri sunuluyor.


İç mekanda deri ve Alcantara döşemelerle alüminyum kaplamalar dikkat çekerken kadife paspas takımı ve alüminyum pedallar da donanımda bulunmakta.


E 350 CDI BlueEFFICIENCY'nin 3 litre hacimli v6 turbo Diesel motoru üzerinde yapılan yazılım çalışmalarının ardından 280 beygir güç, 648 Nm tork elde edebilen Carlsson bu modifikasyon için vergiler dahil 1.784 Euro istiyor.

Araçlarından daha sportif bir ses çıkmasını isteyen müşteriler susturucusuyla birlikte 2.317 Euro karşılığında satılan çift çıkışlı egzoz sistemini tercih edebilirken otomobili 30 mm alçaltan yeni yaylar için 355 Euro talep ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder