7 Temmuz 2010 Çarşamba

Aston Martin V8 Vantage N420


İngiliz üretici Aston Martin, 2009 yılı sonunda makyajladığı V8 Vantage modelinin N420 adlı özel versiyonunu tanıttı. 2007 yılında tanıtılan N400 modelinin devamı niteliğindeki araç standart modellerden daha hafif bir yapıya sahip.

Yeni jantlar, siyah renkli ön panjur, karbon fiberden üretilmiş ön splitter, yan etekler ve arka difüzör, siyah renkli A ve B sütunlarıyla hafifçe makyajlanmış yan hava çıkışları dış görünüşte değişen unsurlar olarak göze çarparken yenilenen egzoz çıkışları da yeni tasarım diline uygun bir şekilde makyajlanmış.

İç mekanında Iridium paketini standart olarak sunan otomobilde grafit renkli göstergeler, yarış koltukları, N420 plakaları, deri veya Alcantara kaplamalar, hız sabitleme sistemi, park mesafe kontrolü ve Bluetooth kiti sunuluyor.

İsmini, 4.7 litre hacimli v8 motorunun ürettiği 420 beygirden alan otomobil standart bir v8 Vantage modelinden 27 kg daha hafif. Yeni gövde renklerinin yanında ön panjur çevresi için de neon renkler sunulan aracın fiyatıysa 96.995 Sterlin seviyesinden başlıyor.

1 yorum:

  1. Gerçekten süper bir tasarım.İngilizler işi biliyor.Vanquish olsun DB9-S olsun Vantage olsun mükemmel araçlar.Ferrari,Lamborghini'den daha fazla ilgimi çekmiştir Aston.

    YanıtlaSil