30 Haziran 2010 Çarşamba

Seat Ibiza Good Stuff


Shakira'nın Avrupa turnesi Good Stuff'ın ana sponsoru olan Seat, bu turnenin ismini taşıyan Ibiza modelini tanıttı. İlk olarak İngiltere pazarında satışa sunulacak olan otomobil Ibiza'nın SE donanım versiyonunu temel alıyor.

Üç ve beş kapılı seçenekleri bulunan aracın beyaz ve mavi olmak üzere iki gövde rengi seçeneği sunuluyor. 16 inç çaplı jantlar ve koyulaştırılmış arka camlara sahip olan otomobilin standart donanımında Tomtom navigasyon cihazı, Bluetooth bağlantısı ve siyah renkli bir iPod Nano 8GB bulunuyor. Özel yuvası ve şarj aletiyle birlikte gelen iPod'un üzerinde Seat logoları, içerisindeyse Seat'a özel içerik bulunuyor.

85 beygir güç üretebilen 1.4 litre hacimli benzinli motorla satılan Ibiza Good Stuff'ın 3 kapılı modelleri 0'dan 100 km/s sürate 11.8 saniyede ulaşıp maksimum 176 km/s sürat yapabilirken 5  kapılı versiyonların 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süreleri 12.2 saniyeye, maksimum süratleriyse 175 km/s'e iniyor.

Üç kapılı Good Stuff versiyonları 12.300 Sterlin karşılığında satılırken beş kapılı modellerin fiyatı 12.710 Sterlin seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder