18 Haziran 2010 Cuma

Magnat Ford F-150


Otomobiller için geliştirdiği ses sistemleriyle isim yapmış olan Magnat, Ford'un ünlü pick up modeli F-150 için geliştirdiği ses sistemiyle birlikte araç için tasarlanmış görsel kitini de tanıttı.

Gövde üzerine işlenmiş değişik renklerdeki çıkartmalar 22 inç çaplı siyah jantlarla bir bütünlük oluştururken siyaha boyanmış olan ön panjurun ortasındaki Ford logosu Magnat'ınkiyle değiştirilmiş.

İç mekanına geçildiğinde tam bir eğlence alanıyla karşılaşan yolcular Recaro tarafından üretilen yarış koltukları üzerinde oturuyorlar. Deri ve Alcantara kaplı bu koltuklar Alcantara ile kaplı tavanla uyumlu görünüyor. Arkada oturan yolcular için bir Xbox ve iki LCD ekran sunan pick up asıl güçlü yanını ses sisteminde gösteriyor. Toplam çıkış gücü 20.000 Watt'ın üzerinde olan sistemde 17 hoparlör ve 10 amplifikatör kullanılmış. Navigasyon sistemi, DVD okuyucu ve televizyon alıcısına sahip olan araçta iPod bağlantısı da bulunuyor.

Yeni bir egzoz sistemiyle donatılan aracın 5.8 litre hacimli v8 motoru 340 beygir güç üretebilecek şekilde modifiye edilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder