27 Haziran 2010 Pazar

Kahn Range Rover Sport RS300 Cosworth


Geçtiğimiz hafta 2011 model yılına ait versiyonları tanıtılan Range Rover'ın sportif kardeşi Range Rover Sport, Project Kahn ve Cosworth tarafından yapılan çalışmayla daha da etkileyici bir araca dönüşmüş.

Dış mekanında yapılan yenilikler göze çok batmayan aracın ön panjur çevresi ve tamponunda siyah ızgara çerçeveleri kullanılırken aynı renk yan hava çıkışlarında da kendini göstermiş. Ön tamponunun iki köşesine de birer spoiler eklenen aracın ön çamurluk önü ve arka çamurluk arkasında hava yarıkları bulunmakta. Cosworth imzalı basamaklarla donatılan aracın ön ve arkasında Range Rover yerine Cosworth yazarken arka kısımda birisi camın üstü, diğeriyse altında olmak üzere iki spoiler dikkat çekiyor.

20 inç çaplı jantlarla donatılmış olan araçta Cosworth logolu koltuklar, baklava desenli deri döşeme, mavi zeminli gösterge tablosu ve saat, alüminyum pedal seti ve Cosworth baş mühendisi Bruce Wood tarafından ümzalanmış bir plaka bulunuyor.

TDV6 modeli üzerine geliştirilmiş bir araç olan RS300'ün turbo Diesel motoru 300 beygir güç ve yaklaşık 600 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder