18 Haziran 2010 Cuma

Heico Volvo V70 T6


Volvo modelleri üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmalarıyla isim yapan Alman firma Heico Sportiv, Volvo V70 T6 temelli modifikasyon kitini tanıttı.

Dışarıdan bakıldığında oldukça sade bir görünüme sahip olduğu görülen otomobilin yenilenen süspansiyon sistemi aracı yere 30 mm yaklaştırırken 19 inç çaplı ve füme renkli jantlar sportif görünüme katkıda bulunuyor. Volvo'nun opsiyon olarak sunduğu R-Design paketiyle donatılan otomobilde krom aksam paketi, mat krom ayna muhafazaları, bagaj kapağı için bir spoiler ve kırmızı renkli deri koltuk döşemeleri sunuluyor.

Yine R-Design paketine dahil olan alüminyum iç mekan kaplamaları, mavi zeminli gösterge tablosu ve alüminyum pedal takımı Heico imzalı vites topuzuyla daha iddialı bir görünüme kavuşmuş.

Turbo beslemeye sahip, 6 silindirli ve 3 litre hacimli motoru üzerinde yapılan modifikasyon çalışmaları sonunda 325 beygir güç, 460 Nm tork üretebilir hale gelen otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 5.9 saniye sürerken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlandırılmış. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılmış olan dört tekerlekten çekişli otomobilin 100 km mesafede tükettiği ortalama yakıt miktarıysa 10.6 litre.

Sadece 100 örneği üretilecek ve İsveç ile Almanya pazarlarında satışa sunulacak olan otomobilin Almanya'da vergiler dahil fiyatı 70.193 Euro seviyesinden başlıyor.

2 yorum:

  1. alışılmışın dışında bir tasarım bana biraz cenaze arabalarını anımsattı ve arka farlar hiç hoşuma gitmedi ancak farklı bir tasarım ve değişik ihtiyaçlara cevap verebileceği kanısındayım modefiye daha iyi yapılabilirdi teşekkürler Onur bey.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim.

    Bence sade modifikasyon seven insanlar için çekici bir kit olmuş ama daha cafcaflı kitler de sunabilirdi tabi Heico.

    YanıtlaSil