12 Mayıs 2010 Çarşamba

TECHART Porsche 911 Turbo Aerodynamic Kit II




911 GT2 modelinin ardından Turbo ve Turbo S modelleri için de aerodinamik paketler duyuran TECHART, 911 Turbo ve 911 Turbo S modelleri için sunduğu Aerodynamic Kit II'yi detaylı olarak tanıttı.

Tamamen yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip olan pakette yan eteklerin de genişlediği gözden kaçmıyor. Kenarları daha yuvarlak tasarlanarak ön kısmın daha heybetli görünmesine katkıda bulunan ön tamponun alt kısmına eklenen ince splitter dikkat çekiyor. Önde dikkatleri çeken bir diğer unsursa toplam 13 LED ampulüne sahip gündüz farları. Sürüş şartlarına göre aydınlatma şıddetini otomatik olarak ayarlayabilen bu farlar sinyal lambası olarak da hizmet veriyor. Otomobil park ettiği sırada açık bırakılabilen bu LED ampulleri sinyal verildiğinde kısılarak sinyal lambasının görülmesini kolaylaştırıyor.

Aerodynamic Kit II'nin diğer elemanlarıysa otomobilin arkasında görev yapıyor. GT2 modelinde kullanılana benzeyen çift katlı spoiler yere bastırma kuvvetini artırırken yeniden tasarlanan arka tampon sportif görünüme katkıda bulunuyor. Arka tamponun altına eklenen difüzör, ön tamponun altında bulunan splitter ile birlikte yol tutuşa olumlu katkı sağlıyor.

Tanıtılan bu kit, geçtiğimiz hafta tanıtılan performans paketleriyle de birleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder