22 Mayıs 2010 Cumartesi

TECHART Cayenne




TopCar ve Lumma ikinci nesil Porsche Cayenne üzerinde yaptıkları makyaj çalışmalarını çizim olarak tanıtırken TECHART kendi kitini canlı olarak sergiledi. Diğer iki modifikasyon firmasının aksine motorun gücüyle oynamamış olan şirket oldukça geniş bir kişiselleştirme menüsü sunmakta.

SUV için çapları 20 ile 23 inç arasında değişen jant seçenekleri sunan TECHART, cam çevresi, silecek ve sütun üstleri için kişiye özel renk veya karbon fiber kaplama sunuyor. Şekli değiştirilmiş egzoz çıkışlarıyla dış görünümü daha sportif bir hal alan aracın motor üst kapağı da karbon fiberden üretilebiliyor.

İç mekana geçildiğinde, eşik üzerinde, alttan ışıklandırılmış TECHART logolu plakalar ve özel paspaslar dikkatleri üzerine çekerken arkasında vites değiştirme kulakçıkları olan, deri kaplı sportif direksiyon simidi performanslı kullanımlar için düşünülmüş bir ayrıntı. Konsolu ahşap, alüminyum veya karbon fiberle kaplanabilen Cayenne'de alüminyum pedal seti, arka koltuklar için eğlence sistemi, ön koltukların sırtlıklarında katlanabilir tepsiler ve logolu bagaj halısı gibi donanımlar sunuluyor.

Kişiselleştirmeyi bir adım daha ileriye taşımak isteyen müşterilerse deri döşeme, dikiş iplikleri, konsol kaplaması, gösterge ve kumanda düğmelerinin rengini kendi seçecekleri özel renklerle değiştirebiliyor.

2 yorum:

  1. bu donanımı ekletmek ne kadara mal olur?

    YanıtlaSil
  2. Jant takımları 4.000 Euro seviyesine kadar çıkıyor. Küçük boyutlu karbon fiber kaplamaların tanesi de 100 Euro civarında seyrediyor. Bununla birlikte TECHART yeni Cayenne için hazırladığı kitin fiyatını açıklamadı basın bülteninde.

    YanıtlaSil