28 Mayıs 2010 Cuma

Kahn Freelander RS200




Range Rover Sport RS600 modeli oldukça ilgi gören Project Kahn dikkatini şimdi de Freelander üzerine çevirdi. Tamamlanmış haliyle 29.995 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlara sahip olan araçta yaklaşık 10.000 Sterlin değerinde aksesuar bulunuyor.

Dışarıdan bakıldığında metalik gri renkli kapı kolları, ayna muhafazaları ve ön tampon altı hava kanallarıyla dikkat çeken araçta 20 inç çaplı jantlar bulunuyor. Mat siyah renki kaput şeritleriyle gövde rengine boyanan yan hava yarıkları, yan etekler ve ön panjursa daha az dikkat çeken değişiklikler olarak opsiyon listesinde yer ediniyorlar.

Far, sinyal ve stopları koyulaştırılan aracın iç mekanına geçildiğinde siyah renkli deri döşeme ve bu döşemeyle kontrast oluşturan beyaz renkli dikiş iplikleri sizi karşılıyor. Baklava desenli oturma alanı sunan koltukların önde bulunan ikisinin sırtlığında RS200 arması bulunuyor. Aracın gösterge tablosunu da yenileyen Project Kahn, hız göstergesini beyaz zeminli tasarlarken devir göstergesinde kırmızı renkli aydınlatma tercih edilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder