3 Mayıs 2010 Pazartesi

Ford Mustang DUB Edition


Ford, Mustang modelinin, DUB dergisi ve ROUSH ile ortaklaşa geliştirilen bir versiyonunu tanıttı. Mustang v6 temelleri üzerine geliştirilmiş olan otomobil coupé, convertible ve cam tavan seçeneklerine sahip olacak.

Sinyal lambalarının çevresi kromla kaplanan otomobilin ön panjuru yenilenirken ön tampon da daha sportif olan bir tasarıma kavuşmuş. Motor kaputunun üzerinde geniş bir havalandırma yarığı açılan aracın yan etekleri uzatılırken arka camlar, coupé versiyonunda fastback havası yaratmak için iptal edilmiş. 20 inç çaplı jantlarla donatılan otomobilin arka tampon ve egzoz çıkışları da yenilenirken kolayca tanınabilmesi için dört bir yanı DUB logolarıyla donatılmış.

Gövdesi için değişik desenlerde çıkartmalar sunulan otomobil siyah, kırmızı, gri ve lacivert renklerde sunulurken iç mekan rengi bütün araçlarda siyah olarak belirlenmiş.

ROUSH tarafından temin edilen süspansiyon sistemi standart modelinkinden daha alçak bir sürüş sunarken değişen arka aks oranı sayesinde ilk hızlanmalar daha çabuk tamamlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder