7 Mayıs 2010 Cuma

ASI LX570 Invader


Japon modifikasyon firması ASI, Lexus'ın büyük ve bir o kadar da hantal görünümlü SUV modeli LX570'i tam bir canavara dönüştürdü.

Invader adı verilen aracın neredeyse her köşesini modifiye eden ASI işe dış görünümle başlamış. Büyük hava yarıklarına sahip ön tampon yeni ön panjurla bir bütünlük oluştururken üzerinde bulunan dört adet sis farı ve toplam on adet büyük LED ampullü gündüz farları etkileyici bir görünüm oluşturuyor.

Yan kısımda genişleyen ve çapları büyüyen jantlarla beraber yan etekler ve basamaklar dikkat çekerken alçaltılan süspansiyon sistemi büyük arazi aracına daha dengeli bir görünüm kazandırmış.

Arka kısımda da yeni bir tampon, yeni egzoz çıkışları ve spoiler dikkat çekerken artan motor performansına paralel olarak fren sistemi de güçlendirilmiş.

Genel olarak bu büyüklükte araçlar üzerinde ileri modifikasyon çalışması yapmamayı tercih eden firmaların içerisinde ASI bulunmuyor. Lexus LX570'in 5.7 litre hacimli v8 motorunu 600 beygir güç üretebilecek bir hale getiren mühendisler bu sayede aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresini 5 saniyeye indirebilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder