30 Nisan 2010 Cuma

MTM RS6 Clubsport



Audi RS6'nın standart modelini yeterince performanslı ve modifiye edilmiş modellerini yeterince sert bulmayan müşterilerin yardımına MTM yetişiyor.

Gövdesi üzerinde kullanılan değişik renkler ve çeşitli armalar sayesinde rahatça tanınabilen otomobilin 21 inç çaplı siyah jantları da bu renklerle kontrast oluşturuyor. Ön tamponun altına bir splitter eklenen aracın arka tamponunun altında da yeni bir difüzör bulunuyor.

İç mekanında takla barları, karbon fiberden üretilmiş Recaro marka yarış koltukları ve 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri gibi yarış amaçlı donanımlar bulunan otomobilin fren ve süspansiyon sistemleri de modifiye edilmiş. Süspansiyon sisteminin yükseklik ve sertliği ayarlanabilirken fren sisteminde 405 mm çaplı diskler kullanılıyor.

Egzoz sistemiyle birlikte motorunda da modifikasyona gidilen aracın çift turbo beslemye sahip 5 litre hacimli v10 motoru 730 beygir güç, 785 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.1 saniyede ulaşabilen otomobilin 0'dan 200 km/s sürate ulaşma süresiyse 12.6 saniye olarak açıklanırken maksimum sürati 340 km/s'i buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder