9 Nisan 2010 Cuma

MTM R8 GT3-2




Audi R8'in v8 motorla donatılmış modeline sahip olup v10 motorlu versiyonun performansına sahip olmak isteyen müşteriler için artık yeni bir seçenek var: MTM R8 GT3-2.

Lamborghini'nin, Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni modelinde yaptığı gibi önden çekiş özelliği iptal edilen otomobil, yollara çıkma izni bulunan tek arkadan itişli güncel Audi modeli olma özelliğini taşıyor.

Tamamı karbon fiberden üretilmiş olan ön spoiler, yan etekler ve büyük arka spoiler aracın aerodinamik modifikasyonunu oluştururken yol tutuşun iyileştirilmesi için 20 inç çaplı jantlar yeni süspansiyon sistemiyle birlikte kullanılmış. Fren sistemi de modifiye edilen otomobilin ön aksında kullanılan 380 mm çaplı diskler 6 pistonlu kaliperlerle eşleştirilmiş.

Dışarıdan bakıldığında karbon fiber süslemeleriyle dikkat çeken 4.2 litre hacimli v8 motor kompresör besleme yardımıyla 560 beygir güç, 580 Nm tork üretebiliyor. Maksimum sürati 317 km/s olarak açıklanan otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 3.9 saniye sürüyor.

2 yorum:

  1. bıkmadınmı kendi bloguna yonlendirip tanıtım reklam yapmaktan

    YanıtlaSil
  2. neredeyse carscoop kadar genis bir icerigi tek basiniza verebilmeniz cok guzel. siz yazdikca biz okuyacagiz sevgili agamemnon.

    YanıtlaSil