20 Nisan 2010 Salı

CoverEFX Touareg W12 Sport Edition



Volkswagen Touareg'in yeni nesli tanıtılmış olsa da modifikasyon firmaları eski nesil modeller üzerinde çalışmalarına devam ediyorlar. Bu firmalardan birisi olan Almanya merkezli CoverEFX, Touareg w12 temelli aracını tanıttı.

Gövdesi mat gri ve siyah renkli filmle kaplanan aracın ön ve arka tamponları makyajlanarak daha sportif bir görünüm elde edilirken genişleyen çamurluklar, yeni yan etekler ve 22 inç çaplı jantlarla bu görünüm pekiştiriliyor. Dikiz aynaları ve Volkswagen logoları siyaha boyanmış olan aracın ön panjurundaki logo iptal edilirken bu kısım da stoplar gibi siyah renkli olmuş.

Görsel modifikasyona bu kadar önem veren CoverEFX motoru da unutmamış. Egzoz sistemi, hava filtreleri ve elektronik yazılımı yenilenen 6 litre hacimli w12 motorun gücü 500 beygire yükselmiş.

Yol tutuşun iyileşmesi için alçaltılan süspansiyon sistemi aynı zamanda sertleştirilmiş. Aracın bütün bu modifikasyonlarla birlikte fiyatı, Almanya için 140.500 Euro olarak açıklanırken üretimin 500 adetle sınırlanacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder